Spørgsmål? Ring til mig med ét klik her
Spørgsmål? Ring til mig med ét klik her

Gå fra ide til app, hjemme i stuen!

Sjov og lærerig online workshop for børnefamilier er snart på trapperne!

Workshoppen skal være med til at aktivere din familie i disse COVID-19 tider, så tiden kan bruges sammen, på at bygge en app - uden programmering.

Workshoppen vil hjælpe din familien med at skabe en app, eller flere apps, ved at jeg underviser, underholder, motivere, inspirere samt aktivere på en sjov og kreative måde, så alle i husstanden kan være med.

Det kræver ikke noget at være med, andet end en computer, internet, mobil, papir og pen samt tid og vilje.

Alle uanset alder, køn og tekniske færdigheder kan være med! 

Jeg vil gerne hjælpe børnefamilier med at komme igennem denne lidt udfordrende COVID-19 tid indtil efter påsken. Derfor tilbyder jeg at undervise dig og din familie GRATIS. 

Du har dog mulighed for at donere et fast beløb via MobilePay, som du finder fair, for din families deltagelse og for min tid og energi.

På den måde støtter du og din familie min lille kursus og undervisningsvirksomhed, som er ramt i disse Corona tider, og jeg kan blive ved med til at undervise, underholde og skabe værdi for din familie og andre familier, rundt om i landet, online.

Måske finder din familie, i fællesskab, på den næste store app ide som bliver en stor succes? 🚀😁

#samfundssind #støtlokalt #støtsmåvirksomheder #støtiværksættere #coronaramt #onlineundervisning #workshop #familiesjov #læring

Skriv dig og din familie på listen over interesserede og få besked når tilmelding er muligt!

Angiv hvor mange I er i familien. Antal voksne og børn samt alder.

Denne information vil hjælpe mig med at sammensætte rammerne for workshoppen, så alle i familien kan være med, lære noget og have det sjovt under hele forløbet!

 

Powered by Kajabi