Er din app ide værd at satse tid, energi og penge på?

En god app ide uden en plan og eksekvering er intet værd!

Derfor er det vigtigt, at du hurtigst muligt får styr på din app ide og specielt inden du går i gang med at designe og udvikle din app.

Den størst fejl de flest begår er, at de gå direkte fra ide til udvikling, hvilket ofte ender helt galt, da mange detaljer ikke er afklaret før igangsættelse af app udviklingsfasen.

Det første du skal er at sikre dig at din app ide er værd at satse tid, energi og penge på.

Det kan du hurtigt finde ud af ved at følge App Ide Succes Opskriften. Se om din app ide indeholder de 5 Succes Ingredienser inden du tager det næste skridt.

Hent opskriften i dag og undgå tab af tid, energi og penge inden start.

Ja tak, jeg vil gerne downloade App Ide Succes Opskriften nu!

Forstå din app idé og skab overblikket

Med App Idé Matricen™ (AIM™) skaber du overblik over de vigtigste elementer i din app idé, så du nemt kan kommunikere din app idé til f.eks. investor, partnere, designere, udviklere, osv.

Kvalificer din app idé med 5 simple skridt

De 5 Succes Ingredienser™ hjælper dig med at kvalificere din app idé og sikre, at du har tænkt over alle de vigtigste "ingredienser", som skal være tilstede for at sikre succes med din app idé.

Undgå at spilde tid, energi og penge!

Du kan nemt spilde tid og penge på en app idé, hvis du ikke har styr på din idé fra start. Men med App Ide Succes Opskriften™ kan du være sikker på, at du ikke går i gang uden at have styr på de vigtigste detaljer fra start.

Close

50% Færdig

Jeg er klar!