Sælg og markedsfør din app, før du udvikler den!

Lav ikke den store begynder fejl, hvor du går i gang med at designe og udvikle din app, inden du har teste og valideret din app ide. Det er her de fleste spilder eller taber en  tid, energi og penge, da de ikke har sikret sig at deres app ide var værd at satse på.

Hele pointen med kurset test og valider din app ide nemt er, at du skal kunne "sælge" din app ide til dine brugere, før du overhovedet får den designet og udviklet.

Det er en kunst og jeg vil vise dig step-by-step, hvad du skal gøre og dermed sikre at du ikke spilder en masse tid, energi og mange penge på at få din app ide udviklet, inden den er testet og valideret!

Close

50% Complete

Få inspiration, nyheder og besked om næste arrangement i din indbakke

Få alt om apps, app udvikling, nyheder, events, kurser, workshops, webinar, værktøjer, resourcer, analyser, viden, erfaringer, inspiration, motivation, sjov og humor, osv. ind i din indbakke!

Så holdes du kørende og opdateret på app området. Jeg bryder mig ikke selv om spam, så du kan trygt stole på, at jeg ikke sender noget, før det er værdiskaben for dig og dit app eventyr! ;-)