App Blueprint Success

Kom i gang med at realisere din app ide, ved at investere i dig selv og dermed din app ide og drøm!

Bliv en del af et unikt fællesskab, som har til formål at hjælpe dig helt i mål samt sikre, at du holder  momentum og inspirationen gennem hele processen, indtil succes. 

Her er hvad du får adgang til med App Blueprint Success:

 • App Blueprint MasterClass
  Du får adgang til et 6 ugers online videokursus, hvor du kommer igennem hele processen fra ide til app. Du vil på 6 uger lære alt om Karamel Modellen som består af 3 faser og 6 fokusområder. Ved at få styr på Karamel Modellen, er der større chance for at du kan opnå app succes.
 • App Blueprint AppCast
  Inspirations podcast, hvor jeg vil invitere danske og udenlandske personer og virksomheder til en snak. Du vil høre deres historie, erfaringer, udfordringer, successer, og deres bedste råd mht. do's & dont's. Det er Danmarks eneste podcast som kun handler om apps og appudvikling.
 • App Blueprint LiveCast
  Ugentlig LiveCast + Q&A. Jeg vil gå live hver uge og snakke om et specifikt emne som er relevant mht. apps og appudvikling eller om et emne som fællesskabet har et ønske at høre om. Jeg vil også gennemgå apps og lave review på dem, så du kan se, hvad der er god praksis og hvad der ikke er. Det kan være apps som er på app store eller apps lavet af nogen fra fællesskabet. Efter hver LiveCast vil du have mulighed for at stille mig spørgsmål live via Q&A session.
 • App Blueprint Coupons*
  Du vil som en del af App Blueprint Success fællesskabet, få fordelagtige rabatter på produkter og kurser, som kun tilbydes til loyale og faste medlemmer.
 • App Blueprint AppCamps
  Du får eksklusiv invitation og rabat til netværksmøder og praktiske app bootcamps, hvor du får mulighed for at arbejde med din app ide og projekt, i fællesskab med en masse andre.  
 • App Blueprint PartnerTools
  Da jeg gerne vil sikre, at du har de bedste forudsætninger til at komme helt i mål med dit app projekt, indgår jeg løbende partnerskaber og samarbejdeaftaler med virksomheder og udbydere af værktøjer og platforme til appudvikling og design. Disse vil du kunne få adgang til til en fordelagtig pris, da du er loyal og fast medlem af App Blueprint Academy.
 • Der er ingen binding 
  Du kan opsige når som helst. OBS. ved opsigelse mister du adgang til alle dine medlemsfordele. Dvs. kurser, rabatter, og andre bonuser, som du har fået adgang til eller optjent. 

Betal for 1 år og spar 2 mdr. (17%)

* kun for loyale medlemmer efter 3 mdr. medlemskab. 

 
Er du parat til at komme i gang og få realiseret din app ide, som du har gået med, i alt for lang tid, uden at tage handling på den?

Hvis svaret er ja, så er det en no-brainer. Du skal tilmelde dig App Blueprint Success, fordi du kan komme i gang og få adgang til et unikt fællesskab, hvor du får adgang til kurser, inspiration og værktøjer, til at holde dig i gang med din app ide.

Husk på, at jo længere du venter med at tage handling, jo større er chancen for, at der er en anden personer et andet sted på kloden eller her i byen, som kommer dig i forkøbt. 

Kender du det. Du har gået med en ide i lang tid og lige pludselig, ser du at nogen har lavet lige præcist din ide?

Jeg har selv oplevet det flere gange. Hver gang tænker jeg "Det er min ide! Jeg skulle have tage handling da jeg kunne og muligheden bød sig!"

Jeg støder hele tiden på personer (ikke dig), som ikke har fået taget handling på deres app ide, fordi de ikke ved, hvor de skal starte, eller de siger "jeg kan ikke kode selv", "det er for dyrt", eller "jeg kan ikke snakke om min app ide, for nogen vil helt sikkert stjæle den, for den er genial, unik og milliarder værd"

App Blueprint Success er skabt til dig som gerne vil i mål og opnå succes med din app ide og projekt. Til dig som gerne vil opretholde momentum og inspiration med ugentlige LiveCasts + Q&A, høre om andres erfaringer og historier via AppCast podcasten. Blive en del af et unikt fællesskab, hvor du kan møde og netværke med andre ligesindende personer. Komme på bootcamps og få kickstartet eller arbejdet videre med din app ide. Få adgang og rabatter til kurser, ydelse og værktøjer som kan hjælpe dig med at få succes.

En god app ide, uden eksekvering er intet værd.

Tag ikke din app ide med i graven. Tag handling i dag og kom i gang med App Blueprint Success.

Close

50% Complete

Få inspiration, nyheder og besked om næste arrangement i din indbakke

Få alt om apps, app udvikling, nyheder, events, kurser, workshops, webinar, værktøjer, resourcer, analyser, viden, erfaringer, inspiration, motivation, sjov og humor, osv. ind i din indbakke!

Så holdes du kørende og opdateret på app området. Jeg bryder mig ikke selv om spam, så du kan trygt stole på, at jeg ikke sender noget, før det er værdiskaben for dig og dit app eventyr! ;-)