App Blueprint Premium

Tag dit app projekt "to the next level"!

Blive en del af et eksklusivt fælleskab, App Blueprint Premium, hvor du får adgang til personlig og professionel sparring med Taregh Jasemian samt adgang til eksklusive ydelser, som kun få får adgang til. 

Her er hvad du får adgang til med App Blueprint Premium:

 • Alt fra AB Success
 • App Blueprint Sparring
  Hver måned har du mulighed for at få 1 times 1:1 sparring mht. dit app projekt med Taregh Jasemian. Hvis du skulle købe 1 times sparringssession med Taregh Jasemian, uden for App Blueprint Premium, skal du af med 1250,- i timen.
 • 22% rabat på ekstra 1:1 app sparringssessioner.
  Få ekstra sessioner til 975,-/timen. Denne pris er kun for dig, som er med i det unikke App Blueprint Premium fællesskab.
 • App Blueprint Review*
  Hvert år tager vi pulsen på dit app projekt med et årligt app review. Her kigger vi på dit app projekt mht. muligheder, udfordringer, og løsningen. Vi lægge også en strategi for næste skridt så du kan opnå succes med dit app projekt, på de områder.
 • App Blueprint AppPromo**
  Du kan få din app promoveret en gang årligt via App Blueprint Academy og dets platforme.
 • App Blueprint Conference
  Du får én billet til den store årlige app konference App Blueprint Conference eller ABC.
 • Der er ingen binding 
  Du kan opsige når som helst. OBS. ved opsigelse mister du adgang til alle dine medlemsfordele. Dvs. kurser, rabatter, og andre bonuser, som du har fået adgang til. 

Betal årligt og spar 3 mdr. (25%) 

* efter 6 mdr. medlemskab
** efter 3. mdr. medlemskab

Hvis du tager dig selv og dit app projekt seriøst, så er App Blueprint Premium en no-brainer.

Med App Blueprint Premium får du adgang til personlig og professionel hjælp af Taregh Jasemian og en masse eksklusive ydelser, som kun få får adgang til disse priser.

 
Close

50% Complete

Få inspiration, nyheder og besked om næste arrangement i din indbakke

Få alt om apps, app udvikling, nyheder, events, kurser, workshops, webinar, værktøjer, resourcer, analyser, viden, erfaringer, inspiration, motivation, sjov og humor, osv. ind i din indbakke!

Så holdes du kørende og opdateret på app området. Jeg bryder mig ikke selv om spam, så du kan trygt stole på, at jeg ikke sender noget, før det er værdiskaben for dig og dit app eventyr! ;-)