Ingen penge, ingen app! Så enkelt er det desværre!

Du har lige købt en helt ny bil, men du vælger ikke at vaske den, gør den ren indenfor, give den undervognsbehandling, lave stor og lille sevice på den, fornye og forbedre den, osv. 

Hvad tror du, der sker med din nye bil med tiden?

Den holder ikke så længe og før du ved det, skal du af med din "nye" bil til langt under hvad du gav for den eller i værste tilfælde skrotte den helt!

Det samme gøre sig gældende med din helt nye app!

Du skal passe og pleje den efter du har fået den udviklet og udgivet. Din app skal supporteres, driftes, re-designes, videreudvikles, fejlrettes, forbedres, osv.

Alt dette koster penge, løbende!

Spørgsmålet er så, hvordan og hvad skal der til, for at tjene penge på din app, så du kan få en god indtjening der kan sikre din apps fremtid, løbende

Du tror sikkert, at når du har fået din app udviklet og udgivet på diverse app stores, vil din app leve forevigt og tjene penge af sig selv! 

Men NEJ!

Realiteten er den, at du sikkert ikke har tænkt over, at der skal bruges penge løbende for at have en app kørende, langt efter den er udviklet og udgivet.

Tænk lige over dette. Apple og Google har lige udgivet nye mobiler og nye os'er, samt ændret en masse hardware ved at fjernet noget og tilføjet noget nyt. Alt dette betyder, at du skal til at ændre din app diverse steder og i værste tilfælde skal ændre den rigtig mange steder! Hvilket betyder at du skal bruge en masse penge på at vedligeholde og videreudvikle din app, når Apple og Google løbende udgiver og ændre på ting.

Den udgift gør at din app bliver meget dyr i længende og derfor vil du droppe det at have app, da du ikke kan tjene nok til at dække alle udgifter løbende!

Ved at tænke over, hvordan du kan tjene penge på din app fra start og lægge en strategi, kan du sikre dig, at du har en indtjening som dækker alle dine app udgifter, gennem dens levetid!

På kurset her, vil jeg vise dig hvordan og hvad der skal til for, at du kan tjene penge på din app.

Når du har været gennem kurset vil du have forståelse for processen samt fået en masse viden, resourcer og værktøjer til at kunne tjene penge inden du starter og langt efter du er færdig med din app!

Kurset giver dig:

  • Step-by-step guide til hvordan og hvad der skal til, så du kan tjene penge på din app fra start
  • Sikre din app succes ved at give dig indsigt i forskellige indtjenings strategier
  • Fordele og ulemper med de forskellige indtjeningskilder der findes derude
  • Online adgang til kurset og kursus materiale, så længe din konto er aktiv 
  • Adgang til privat fora, hvor du kan stille spørgsmål og få svar direkte af mig
  • og meget mere

Desuden er der 100% tilfredshedsgaranti eller penge retur inden 30 dage! 

Lever kurset ikke op til din forventninger, så tager jeg hele risikoen. Jeg ved hvad jeg levere og kan stå 100% inde for det. Derfor kan jeg med tryghed stille denne garanti.

Tør du tage chancen og vente? Og dermed risikere at en anden løber med din app ide!

For at få succes med din app ide skal der 3 ting til:

1. Vær sikker på at du har en god app ide
2. Viden og indsigt i processen, værktøjer og resourcer!
3. Eksekvering her og nu! 

Du kan være sikker på, at hvis du ikke tager skridtet nu, vil en anden gøre det!

Du vil komme til at sidde om nogle år og tænke "det var min app ide, som de har stjålet"

NEJ! - for du ejer ikke en "app ide"!

Ideer fåes hos alle mennesker, over hele jordkloden. Men hvis du eksekvere på den, så ejer du det produkt din app ide gav anledning til!

Det er super ærgerligt at sidde om nogle år og tænke "gid jeg havde eksekveret på min app ide, da jeg fik mulighed for det!"

Jeg vil gerne sikre mig, at du ikke tænker "Hvad nu hvis? ...", men heller "hvor er jeg glad for at jeg tog handling!".

Vent ikke for længe! 

Du vil fortryde, at du ventede for længe med at tjene penge på din app før du får den udviklet og helt sikker også efter du har fået den udviklet og udgivet på diverse app stores!

Kom i gang med det samme ved at tilmelde dig kurset nu!

Close

50% Complete

Få inspiration, nyheder og besked om næste arrangement i din indbakke

Få alt om apps, app udvikling, nyheder, events, kurser, workshops, webinar, værktøjer, resourcer, analyser, viden, erfaringer, inspiration, motivation, sjov og humor, osv. ind i din indbakke!

Så holdes du kørende og opdateret på app området. Jeg bryder mig ikke selv om spam, så du kan trygt stole på, at jeg ikke sender noget, før det er værdiskaben for dig og dit app eventyr! ;-)