Din app ide er intet værd, hvis ingen ved at den eksistere!

Apple har ikke verden bedste produkter, men deres markedsføring er i verdensklasse!

De er så gode, at vi er villig til at betale mange penge for deres produkter, selvom de tit og ofte kan udkonkurreres af andre produkter på markedet.

Men fordi vi identificere os selv med Apples kerneværdier og budskab, er vi villige til at anvende, anmelde, anbefale og betale for deres urimelige dyrere produkter!

Det er markedsføring når det er bedst og i verdensklasse!

Det er dette resultater du og jeg søger, når vi vil ud med vores app ide, så alle ved at den eksistere og hvilken værdi den skaber for alle brugerne.

Men hvordan gør man det lige?

Da jeg udviklede min første app ide, havde jeg slet ikke styr på alt det med at markedsføre min app ide. Jeg vidste slet ikke, hvor vigtigt det var at markedsføre min app ide før jeg udviklede den ligeså meget som efter jeg havde udviklet den.

Jeg er softwareingeniør og er super god til at udvikle apps. Så jeg troede jo bare, at jeg skulle udvikle den, smide den på App Store og Google Play, og så vil alle i hele verden jo downloade den! Simpelt og enkelt!

Men NEJ!

Det var langt fra realiteten. Jeg skulle tilbage til starten. Jeg skulle tilbage til min app ide og arbejde med markedsføring lige fra begyndelsen.

Spørgsmålet var så, hvordan gør jeg det lige og hvordan kommer jeg i gang, inden jeg får designet og udviklet min app? 

På kurset her, vil jeg vise dig hvordan og hvad der skal til for, at du kan begynde med at markedsføre din app ide, inden du starter og efter du har fået den udviklet og udgivet på diverse app stores!

Når du har været gennem kurset vil du have forståelse for processen samt fået en masse viden, resourcer og værktøjer til at kunne markedsførre din app ide succesfuldt!

Kurset giver dig:

  • Step-by-step guide til hvordan og hvad der skal til, så du kan markedsføre din app ide inden du udvikler den og efter du har udviklet den
  • Sikre din app succes inden den er udviklet og udgivet
  • Fordele og ulemper med de forskellige markedsføringsmuligheder der findes derude 
  • Filer og resourcer som du kan bruge direkte til at markedsføre din app ide via diverese medier 
  • Online adgang til kurset og kursus materiale, så længe din konto er aktiv 
  • Adgang til privat fora, hvor du kan stille spørgsmål og få svar direkte af mig
  • og meget mere

Desuden er der 100% tilfredshedsgaranti eller penge retur inden 30 dage! 

Lever kurset ikke op til din forventninger, så tager jeg hele risikoen. Jeg ved hvad jeg levere og kan stå 100% inde for det. Derfor kan jeg med tryghed stille denne garanti.

Tør du tage chancen og vente? Og dermed risikere at en anden løber med din app ide!

For at få succes med din app ide skal der 3 ting til:

1. Vær sikker på at du har en god app ide
2. Viden og indsigt i processen, værktøjer og resourcer!
3. Eksekvering her og nu! 

Du kan være sikker på, at hvis du ikke tager skridtet nu, vil en anden gøre det!

Du vil komme til at sidde om nogle år og tænke "det var min app ide, som de har stjålet"

NEJ! - for du ejer ikke en "app ide"!

Ideer fåes hos alle mennesker, over hele jordkloden. Men hvis du eksekvere på den, så ejer du det produkt din app ide gav anledning til!

Det er super ærgerligt at sidde om nogle år og tænke "gid jeg havde eksekveret på min app ide, da jeg fik mulighed for det!"

Jeg vil gerne sikre mig, at du ikke tænker "Hvad nu hvis? ...", men heller "hvor er jeg glad for at jeg tog handling!".

Vent ikke for længe! 

Du vil fortryde, at du ventede for længe med at markedsføre din app ide før du får den udviklet og helt sikker også efter du har fået den udviklet og udgivet på diverse app stores!

Kom i gang med det samme ved at tilmelde dig kurset nu!

Close

50% Complete

Få inspiration, nyheder og besked om næste arrangement i din indbakke

Få alt om apps, app udvikling, nyheder, events, kurser, workshops, webinar, værktøjer, resourcer, analyser, viden, erfaringer, inspiration, motivation, sjov og humor, osv. ind i din indbakke!

Så holdes du kørende og opdateret på app området. Jeg bryder mig ikke selv om spam, så du kan trygt stole på, at jeg ikke sender noget, før det er værdiskaben for dig og dit app eventyr! ;-)